Όλα ξεκίνησαν την εποχή που οι εγκέφαλοι που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία των SPICE GIRLS, BOB και CHRIS HERBERT, έκαναν μια οντισιόν για πάνω από 3.000 νέους από όλη τη χώρα. "Θέλαμε να φτιάξουμε ένα γκρούπ με αγόρια" λέει ο Chris.
"Όχι, όπως τα συνηθισμένα BOY BANDS, αλλά κάτι με άποψη και μαγκιά. Μόλις είδαμε τους 5 τύπους, αμέσως καταλάβαμε ότι διέθεταν και τα δυο, τόσο στη μουσική όσο και στο χαρακτήρα τους".
Χωρίς να χάσουν χρόνο, μπήκαν στο στούντιο για την κυκλοφορία του πρώτου τους σινγκλ "SLAM DUNK(DA FUNK)".
Το ντεμπούτο άλμπουμ τους,έχει τίτλο τ' όνομά τους και περιλαμβάνει 17 ποπ κομμάτια με δόσεις ραπ, ροκ και αρκετό φανκ. Ανάμεσά τους το χιτ "When the lights go out" και το πρόσφατο τοπ 5 σινγκλ "Got the feeling". Το επόμενο σινγκλ απ' το άλμπουμ είναι το "Everybody get up". Στο μεταξύ, τα παιδιά μετακόμισαν στο ίδιο σπίτι, στο Camberley με τους γείτονες να τραβανε τα μαλλιά τους, βλέποντας τα πλήθη κοριτσιών που κατασκηνώνουν κάθε μέρα απ' έξω.

Sean Ki
eran Conlon:( απ' το Leeds, 20 χρονών)
Περιγράφει τον εαυτό του ως "ένας απ' τους σοβαρούς του γκρουπ" και δεν μπορεί να ζήσει χωρίσ την μαμά του!Το πρώτο που κοιτάει σ' ένα κορίτσι είναι να συμπεριφέρεται θηλυκά, χωρίς να φοράει τόνους make-up. Του άρεσε να παίζει ράγκμπι, ώσπου συνειδητοποίησε ότι "δεν μπορεί να κάνει μουσική με μώλωπες και σπασμένα δόντια και έτσι τα παράτησε".

Scott James Tim Robinson:
Γεννήθηκε στην Αγγλία το 1979 και έχει σπουδάσει υποκριτική. Η ιδανική γυναίκα γι' αυτόν έχει μπλέ μάτια και ξανθά μαλλιά σαν την Alisia Silverstone. Μικρός ήθελε να γίνει επαγγελματίας παίκτης και δούλευε σ' ένα κατάστημα που πούλαγε μπικίνι!

Richard Neville: (απ' το Birmingham 22 χρονών)
Ο αισθηματίασ του γκρουπ! Αυτή τη στιγμή είναι ερωτευμένος μόνο με την δουλειά του και το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια κοπέλα είναι να ' χει γλυκό πρόσωπο, αν και του αρέσουν και οι μεγαλύτερες γυναίκες. Λατρεύει τις Κάμερον Ντιάζ, Μισέλ Φάιφερ.

Richard Abidin Breen: (22 χρονών απ' το Λονδίνο)
Ράπερ και τραγουδιστής, είναι θαμώνας του γυμναστηρίου. Είναι cool και αποφεύγει τους καυγάδες. Δηλώνει ότι θα έκανε τα πάντα για τη γυναίκα της ζωής του.

Jason Paul Brown: (Ράπερ/τραγουδιστής των Five 25 χρονών)
Ο μεγαλύτερος του γκρουπ. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να έχει στούντιο στην κρεβατοκάμαρά του. Το πρώτο που κοιτάει σε μια κοπέλα είναι τα χείλη της.

 

Το πρώτο cd το οποίο οι Five έβγαλαν το 1998 λέγεται Five, το δεύτερο το οποίο βγήκε το 1999 λέγεται Invincible, το επόμενο το οποίο βγήκε το 2001 λέγεται Kingsize και το τελευταίο που κυκλοφόρησε μία βδομάδα μετά τη διάλυσή τους ονομάζεται Greatest Hits. Oι Five έγιναν διάσημοι από τις επιτυχίες τους 1999 "Keep on movin" το 2000 "We will rock you" και το 2001 με το "Let's dance".

Το τελευταίο cd "Kingsize" περιέχει πολλά χορευτικά κομμάτια, όπως τα "Let's dance, Rock the party" όπως επίσης και αρκετές χορευτικές μπαλάντες, όπως το "Closer to me"

 

Μετά από 4 χρόνια ανακοίνωσαν ότι διαλύονται για τους εξής λόγους:1)Ο Scott ανακοίνωσε να μην τον υπολογίζουν και ειδικά τώρα που απέκτησε οικογένεια. Αλλά τη χαριστική βολή έδωσε ο μάνατζερ των 5 αγοριών J. Brown, που τους δήλωσε ότι βαρέθηκε αυτούς και τη δουλειά τους αφου από την αρχή με τα χίλια ζόρια κρατιόταν για να μη φύγει. Τελικά με την πρωτιά του Richie Neville αποφάσισαν να κάνουν σόλο καριέρες και το Φεβρουάριο του 2002 θα ξεκινήσει. Το καινούριο του CD θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2002. O Scott μετά την διάλυση των Five θα ασχοληθεί με την οικογένειά του και τον 2 μηνών γιο του.O J, o Abs και ο Sean μπορεί να κάνουν και αυτοί σόλο καριέρες, αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει κάτι τέτοιο.
Το τελευταίο τους cd Greatest Hits έχει ήδη κυκλοφορήσει και θα είναι το τελευταίο cd θα μπορούν να ακούν οι Fan με όλους τους Five ενωμένους.

Five οι μηχανόβιοι

Οι Five είχαν επισκεφτεί τις προάλες ένα διεθνές σόου για μηχανές και μοτοσυκλέτες στο Birmingham. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αγώνων με μηχανή, ο Carl Fogarty, έδωσε ένα μάθημα στα 5 αγόρια κι τους έδειξε τα πάντα για τις μηχανές. Οι Five ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ, που μετά το σόου αποφάσισαν να πουλήσουν τα αυτοκίνητά τους και να αγοράσουν όλοι από μια μηχανή.

Οι Five δεν χωρίζουν

Μετά από διάφορες φήμες που αναστάτωσαν τον κόσμο της ποπ, και έλεγαν ότι ο Sean σκοπεύει να εγκαταλείψει το γκρουπ, τα Five boys έρχονται τώρα να βάλουν τέρμα στις φήμες! Ξεκαθάρισαν ότι ο Sean υπέφερε από μια βαριά ίωση, που δεν του επέτρεψε να βρίσκεται στις δημόσιες εμφανίσεις του γκρουπ. Πολλοί παρεξήγησαν το γεγονός ότι για ένα μήνα σχεδόν έβλεπαν τους Five με μόνο 4 μέλη και έβγαλαν γρήγορα συμπεράσματα. Ο Sean, όμως, μόλις αναρρώσει τελείως θα επιστρέψει ξανά στο γκρουπ.Πάλι καλά!

Διαλύονται οι Five

Πανικός στα κλαμπ των θαυμαστών του γκρουπ! Ο Sean που τελευταία δεν εμφανιζόταν μαζί με τους υπόλοιπους του γκρουπ στις συναυλίες και τα τηλεοπτικά σόου που ήταν καλεσμένοι, λέγται ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει το συγκρότημα. Οι Five δεν έχουν ακόμα διαψεύσει τις φήμες. Μένει μόνο όσοι από σας θαυμάζετε αυτά τα boys, να περιμένετε να μάθετε την αλήθεια

Εκκεντρικός αποχαιρετισμός

Ήταν μεγάλο το σοκ όταν οι Five ανακοίνωσαν την διάλυσή τους. Οι fan παρηγορήθηκαν βέβαια με το γεγονός ότι τα Five boys σχεδιάζουν να συνεχίσουν σόλο. Για να αποχαιρετήσουν, όμως, τους θαυμαστές τους καθώς πρέπει, οι Five θα κυκλοφορήσουν ένα άλμπουμ με τα Greatest Hits! Στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση εξέπληξαν το κοινό με το νέο λουκ του Abs· έχει μουστάκι και το Cya ξυρισμένο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τα αγόρια χάρισαν το πιο λαμπερό χαμόγελό τους και τους υποσχέθηκαν ότι δεν θα τους ξεχάσουν.

Η απουσία του Sean από το τελευταίο τους videoclip "Let's dance", έδωσε αφορμές για σχόλια. Μήπως οι τέσσερις, πια, Five, οδηγούνται σε διάλυση;
Το νέο τους άλμπουμ αρχικά επρόκειτο να ονομαστεί "XL" αλλά τελικά, κυκλοφόρησε σαν "Kingsize". Ευκαιρία για τους fans ν' απολαύσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα σε καινούρια τραγούδια. Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό οι: Richie, Abs, J, Scott, Sean, μας είχαν απασχολήσει μόνο με σκάνδαλα και φασαρίες. Από τη μια οι ιστορίες με τα κορίτσια τους, από την άλλη οι τσακωμοί τους με τους Westlife και κάποιες ακυρώσεις στην παγκόσμια περιοδεία τους, δεν είχαν και τόσο καλό αντίκτυπο στη δημόσια εικόνα τους. Πώς έχουν τα πράγματα: "Δεν είναι όλα ωραία, όταν είσαι διάσημος" είπαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους αποσαφηνίζοντας ότι με τους Westlife είναι καλοί φίλοι, ότι αδιαφορούν για το τι γράφουν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά και ότι, πράγματι, κάποτε ακύρωσαν μία συναυλία τους μπροστά σε 10.000 κόσμο για να βρεθούν με τις οικογένειές τους! Oι Five δέχτηκαν την πίεση της επιτυχίας, αλλά δεν άντεξαν τελικά. Αρνήθηκαν να κυκλοφορήσουν σαν πρώτο σινγκλ το πιασάρικο "Lay all your love on me" (με Sampling από AC/DC) και προτίμησαν το "Let's dance",που είναι πιο κοντά στο r'n'b ήχο τους. Έτσι βρέθηκαν ξανά στην κορυφή και στις καρδιές των fans τους, αλλά τι να το κάνεις, τελικά όταν μετά από λίγο ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους! Τη χαριστική βολή λένε ότι έδωσε ο γάμος του Scott με την παιδική του φίλη Kerry Oaker και όπως και να 'χει το "Closer to me" θα είναι το τελευταίο σινγκλ των Richie Neville, Abs Breen, Sean Conlon, Scott Robinson και J. Brown, που κάποτε ξέραμε σαν Five.

 

 

Το πραγματικό της όνομα είναι Britney Jean Spears. Γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1981 στο Kentwood της Loyisiana (Η.Π.Α.) και ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Αγαπημένα της χρώματα είναι το ροζ και το γαλάζιο

Δισκογραφική καριέρα

Όπως φαίνεται από τώρα, η Britney έχει πολύ λαμπρό μέλλον, αφού και τα τρία CD που έχει κυκλοφορήσει, έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα. Ας τα δούμε:
1) Το πρώτο της cd ονομάζεται "...Baby one more time". Το ομώνυμο τραγούδι βρέθηκε στην κορυφή των τσαρτς στο Billboard την πρ'ωτη κιόλας εβδομάδα και πούλησε πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα. Άλλα τραγούδια: "Born to make you happy", "(You drive me) Crazy", "The beats go on" και οι μπαλάντες " Sometimes" και "From the bottom of my broken heart"
2) Το δεύτερό της cd ονομάζεται "Oops!...I did it again" και περιέχει πολλά hits songs, όπως "Oops!... I did it again", "Stronger", "Don't go knockin' on my door", "(I can't get no) Satisfaction", "Can't make you love me", "Lucky" αλλά και οι μπαλάντες "Don' t let me be the last to know" και "Where are you now".
3)
Το τρίτο της cd, τιτλοφορείται "I'm a slave for you" και αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην κορυφή. Στο άλμπουμ αυτό η Britney ξεφεύγει λίγο από τα όρια της pop μουσικής και συνδυάζει μαζί στοιχεία pop/rap/r'n'b. Τέτοια τραγούδια, και απ' τα πιο δημοφιλή, είναι το "I'm a slave 4U", το "Overprotected" και το "Intimidated".
Η μικρούλα, όμως, Britney έχει κυκλοφορήσει και πολλά cd-singles, όπως "...Baby one more time", "(You drive me) Crazy", "Born to make you happy", "Don't let me be the last to know" και "Stronger".

Κινηματογραφική καριέρα

Η Britney είναι έτοιμη να στήσει την δική της εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών. Μάλιστα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον σεναριογράφο της ταινίας "Επαφή", για να συζητήσει τον πιθανό επόμενο ρόλο της. Πάντως, το "Crossroads" αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Γαλλίας στις 3 Απριλίου 2002 και να σκίσει. Προφανώς λίγο αργότερα θα το δούμε και στην Ελλάδα.
Η Μπρίτνεϋ, κατά την διάρκεια της πρώτης της ταινίας, αναγκάστηκε να ξαναγυρίσει μερικές σκηνές, γιατί το κοινό τις βρήκε υπερβολικά "γυμνές"... Κάποιες άλλες σκηνές ξαναγυρίστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε στα επίμαχα πλάνα η Μπρίτνεϋ να κρίβεται από άλλα πρόσωπα της ταινίας για να μην προκαλέι με την εμφάνισή της.


Five
www.fiveworld.com

Britney
www.britney.com
www.britneyspears.com
www.britneyspearstixx.com
http://www.britney-spears-portal.com