ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΟΥΣΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ:

Τα παιδια του γυμνασιου Ελεουσας πραγματοποιησαν ενα χριστουγεννιατικο μπαζαρ,με δικα τους χειροποιητα εργα το οποιο οργανωθηκε απο την κυρια Δημητρα Γουση στην αιθουσα καλλιτεχνικων του σχολειου μας.Τα εργα αγοραστηκαν απο παιδια,καθηγητες και γονεις.Ειχε μεγαλη επιτυχια και τα χρηματα που συγκεντρωθηκαν πηγανε στα παιδια απο το υδριμα "ΦΛΟΓΑ".

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ:

Τον Φεβρουαριο,παρεβρεθηκε στο σχολειο μας,ο κο Παπαιωανου (πρωην παιχτης της Α.Ε.Κ).Ο κυριος Παπαιωανου μας ενημερωσε για την καριερα του στο ποδοσφαιρο οπως και για την βια που υπαρχει στα ομαδικα αθληματα και κυριως στο ποδοσφαιρο.

ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ:

Την ημερα της 25ης Μαρτιου το σχολειο μας πραγματοποιησε μια εκδηλωση για την εθνικη μας γιορτη με χορευτικο,χορωδια και ποιηματα.Η χορωδια και τα ποιηματα αποτελουνταν απο παιδια της Α' Γυμνασιου.Στο χορευτικο συμμετηχαν παιδια της Γ' Γυμνασιου και κυριως κοριτσια απο το Γ'1.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ:

Την Τριτη 2 Απριλιου τα παιδια απο το Γ'1 τμημα σε συνεργασια με τις καθηγητριες Σοφια Κατζελη και Μαρινα Καμποσιορη οι οποιες και το οργανωσαν,εκαναν μια εθελοντικη προσπαθεια ανακυκλωσης,γυαλιων,πλαστικων και αλουμινιων. Αυτη η προσπαθεια ολοκληρωθηκε με πληρη επιτυχια.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ:

Στις 14 Απριλιου,που ηταν η παγκοσμια ημερα καθαρισμου,το γυμνασιο Ελεουσας συμμετειχε στο καθαρισμο ολων των περιοχων του δημου Ζιτσας.Ολα τα χωρια καθαρηστικαν με επιτυχια και πληρη ολοκληρωση.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ,ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

Στο τελος της σχολικης χρονια 2012-2013,η τριτη γυμνασιου εκτελεσε μια θεατρικη,μουσικη και χορευτικη παρασταση.Το θεατρικο ηταν κομωδια και αποτελουνταν απο παιδια της Γ' ταξης. Το χορευτικο και η χορωδια αποτελουνταν εξισου απο παιδια της Γ' ταξης.

ΣΥΝΤΑΞΗ:ΚΑΦΕΤΣΗ ΕΛΕΝΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΧΑΡΑ