Music

Boys and Noise

Το συγκρότημα Boys and Noise ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2013. Τα μέλη του συγκροτήματος (Άρης Μακρής, Βαγγέλης Κακουριώτης, Δημήτρης Γιαννούλης) δήλωσαν συμμετοχή σε διαγωνισμό που διοργάνωνε η Amita Motion με τη φιλοδοξία να τους επιλέξουν οι Playmen ως τα ταλέντα που θα διαγωνιστούν. Οι Playmen είχαν ως στόχο τη δημιουργία ενός boyband και γι' αυτό επέλεξαν τα 3 αυτά άτομα μέσα από χιλιάδες δηλώσεις. Το Σεπτέμβριο του 2013 οι Boys and Noise αναδείχτηκαν νικητές του διαγωνισμού και τους ανέλαβε επίσημα η δισκογραφική εταιρία των Playmen - η PanikRecords.

Justin Bieber

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (αγγλ.: Justin Drew Bieber, γενν. 1 Μαρτίου 1994) είναι Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός, παραγωγός και ηθοποιός.[1][2] Το 2008 τον ανακάλυψε ο μάνατζερ ταλέντων Σκούτερ Μπράουν,[3] από τα βίντεο που είχε αναρτήσει στο YouTube ο Μπίμπερ, και αργότερα έγινε μάνατζέρ του. Ο Μπράουν του Άσερ Ρέιμοντ στην Ατλάντα, και ο Μπίμπερ σύντομα υπέγραψε συμβόλαιο με τον όμιλο Raymond Braun Media Group,[4] ενώ αργότερα του προσφέρθηκε από τον Λ.Α. Ρέιντ δισκογραφικό συμβόλαιο με την Island Records..[5][6] .O Τζάστιν Μπίμπερ έγινε διάσημος μέσω του Youtube του,το οποίο είναι σε λειτουργία ακόμα με το όνομα kidrauhl [7].Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει λάβει πολλά βραβεία, όπως Ο Καλλιτέχνης Της Χρονιάς στο 2010 American Music Awards αλλά και στο 2012 American Music Awards, όπου ήταν υποψήφιος ως Best New Artist και Best Pop Vocal Album. Οι οπαδοί του Μπίμπερ είναι γνωστοί ως Beliebers.

5 Seconds Of Summer(5S.O.S.)

5 Seconds of Summer είναι μια αυστραλιανή pop punk μπάντας. Συγκροτήθηκε στο Σίδνεϊ το 2011, το συγκρότημα αποτελείται από Luke Hemmings ( φωνητικά , κιθάρα ), Michael Clifford (κιθάρα, φωνητικά), Calum Hood ( μπάσο , φωνητικά) και Ashton Irwin ( ντραμς , φωνητικά). 5 Seconds Of Summer ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2011, όταν ο Λουκάς Hemmings, Michael Clifford και Calum Hood, που όλοι συμμετείχαν Norwest Christian College, ξεκίνησε την ανάρτηση βίντεο του εαυτού εκτέλεση διασκευές δημοφιλή τραγούδια μαζί Hemmings « YouTube κανάλι. «Πρώτο βίντεο, μια διασκευή του Henmmings Mike Posner 's "Παρακαλώ μην πηγαίνετε", δημοσιεύτηκε στις 3 Φεβρουαρίου, 2011. Διασκευή του Chris Brown και Justin Bieber 's " Δίπλα στο You "έλαβε πάνω από 600.000 hits. Τον Δεκέμβριο του 2011, ενώθηκαν με τον ντράμερ Ashton Irwin.

Σύνταξη: Κυρίτση Αφροδίτη, Λεοντάρη Ανθή.