Music is the way

Ως μουσική ορίζεται η τέχνη που βασίζεται στην οργάνωση ήχων με σκοπό τη σύνθεση, εκτέλεση και ακρόαση/λήψη ενός μουσικού έργου. Με τον όρο εννοείται επίσης και το σύνολο ήχων από το οποίο απαρτίζεται ένα μουσικό κομμάτι.

Συγκροτήματα Μουσικής

LED ZEPPELIN

Οι Led Zeppelin (Ελληνικά: Λεντ Ζέπελιν) ήταν Αγγλικό ροκ συγκρότημα, ένα από τα δημοφιλέστερα στην ιστορία της μουσικής. Αναδύθηκαν μέσα από τη βρετανική blues σκηνή και είναι ένα από τα δέκα πρώτα συγκροτήματα σε πωλήσεις, στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Αποτελούνταν από τον Τζίμι Πέιτζ (κιθάρα, μαντολίνο, θερεμίν), τον Ρόμπερτ Πλαντ (φωνητικά, φυσαρμόνικα), τον Τζον Πωλ Τζόουνς (μπάσο, πλήκτρα, μαντολίνο, φλογέρα ) και τον Τζον Μπόναμ (τύμπανα). Θεωρούνται πρωτοπόροι στην δημιουργία νεότερων ειδών μουσικής, όπως το χέβι μέταλ και το χαρντ ροκ (που κυριάρχησαν τις δεκαετίες του '70 και του '80) και η μουσική τους είχε επιρροές από άλλα είδη, όπως η μπλουζ και το ροκ εντ ρολ.

5SOS

5 Seconds of Summer (commonly abbreviated as 5SOS) are an Australian rock band from Sydney that formed in 2011. The group were originally YouTube celebrities, posting videos of themselves covering songs from various artists during 2011 and early 2012. They rose to international fame while touring with One Direction on the Take Me Home Tour. The group have been referred to as a pop punk band in the media, though the members reject this description, claiming that they desire to play more music than just pop punk.[1] In early 2014, the band released "She Looks So Perfect" worldwide as its debut single, which topped the charts in Australia, New Zealand, Ireland and the United Kingdom. The self-titled debut studio album was released in June 2014, which peaked #1 in 11 countries, and followed by a live album titled LiveSOS. The band released their second album Sounds Good Feels Good in October 2015 and followed up with the release of a live / documentary DVD called How Did We End Up Here.

One Direction

Οι One Direction είναι Αγγλικό-Ιρλανδικό pop boy band με έδρα το Λονδίνο. Το συγκρότημα αποτελείται από τα μέλη Νάιαλ Χόραν (Niall Horan), Λίαμ Πέιν (Liam Payne), Χάρι Στάιλς (Harry Styles) και Λούι Τόμλινσον (Louis Tomlinson). Ο Ζέιν Μάλικ (Zayn Malik) αποχώρησε από το συγκρότημα στις 25 Μαρτίου 2015. Υπέγραψαν με την δισκογραφική εταιρεία Syco Records του Σάιμον Κόουελ, αφότου δημιουργήθηκαν και κατετάγησαν τρίτοι στην τελική βαθμολογία της 7ης σεζόν της διοργάνωσης τραγουδιού της Βρετανικής Τηλεόρασης, The X Factor το 2010. Γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία χάρη στην δύναμη των social media, οι πέντε τους δίσκοι Up All Night (2011) και Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) και Made in the A.M. (2015) έσπασαν μεγάλο αριθμό ρεκόρ, έφτασαν στην κορυφή των charts στις περισσότερες μεγάλες αγορές, και δημιούργησαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των "What Makes You Beautiful" "Live While We're Young" "Best Song Ever" "Story Of My Life" "Night Changes" "Drag me down" και "Perfect"

Νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι. Οι φανατικές θαυμάστριές τους χάνουν τη φωνή τους στα live ουρλιάζοντας τα ονόματά τους. O Αρης, ο Jimmy και ο Βαγγέλης είναι το boy band -με χρυσό δίσκο παρακαλώ- που ανοίγει την Ace of Hearts συναυλιακή περιοδεία του Σάκη

Boys and Noise

Οι Boys and Noise έχουν πολλές θαυμάστριες στο ενεργητικό τους και δουλεύουν πολύ. Αρκετοί πιστεύουν ότι οι τρεις τραγουδιστές βγάζουν αρκετά χρήματα και μάλιστα περισσότερα από τους γονείς τους. «Δεν ξέρω κατά πόσο είναι περίεργο, όπως δεν ξέρω και κατά πόσο ισχύει! Εμείς είμαστε νέοι καλλιτέχνες, ξεκινήσαμε σε μια εποχή που οι απολαβές είναι προσαρμοσμένες στην κρίση που βιώνουμε όλοι, ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον, αλλά παράλληλα είμαι και ευγνώμων που έχω δουλειά πάνω στη μουσική που αγαπώ πολύ» είπε ο Άρης Μακρής στο Εγώ και συνέχισε ο Βαγγέλης Κακουριώτης: «Ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Ξέρω τι φαντάζεται ο κόσμος, αλλά δεν ισχύει. Πιστεύω ότι όλα θα έρθουν όπως πρέπει, ώστε να μη θεωρηθεί τίποτα περίεργο στην πορεία μου» και ο Jimmy Gian κατέληξε: «Αν ισχυριζόμουν ότι ισχύει, θα σου έλεγα ψέματα. Είδες και οι τρεις το ίδιο σου λέμε. Η εποχή είναι δύσκολη για όλους, ακόμα και για νέους τραγουδιστές με μεγάλη προβολή»

Τραγουδιστές

Στράτος Αντιπαριώτης (Stan)

Aμέσως μετά το #1 “Όταν Αγαπάς”, το Μάρτιο ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το ραδιοφωνικό single και βίντεο κλιπ του “Με Στεναχωρεί”, μια δημιουργία του ίδιου με τους ICON Music, και ταυτόχρονα το επίσημο βίντεο κλιπ του σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο ενώ η μουσική στους Snapyourfingaz, Revoκαι Joe Minor και το digital single κυκλοφόρησε από τη Minos EMI. Επίσης τον Ιούνιο έβγαλε κι άλλο single, το οποίο ονομάζεται "Δεν σου ανήκω". Αμέσως μετά, στις αρχές Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι, με τίτλο "Παράξενο παιδί".

Παντελής Παντελίδης

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά κέντρα. Επίσης, βιντεοσκοπούσε τραγούδια τα οποία έγραφε και οι φίλοι του τα ανέβασαν στο Google+ μέσω του οποίου έγινε γνωστός.[1] Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο Αλκοολικές οι νύχτες που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.[2] Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι Δεν ταιριάζετε σου λέω, ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια Συνοδεύομαι, Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς, Παραμυθιάζομαι και Λιώμα σε γκρεμό που γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της, Αθηνά. Εμφανιζόταν πάντα με τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι με τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο.[3][1] Στις 31 Οκτωβρίου 2013 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο μουσικό χώρο, ο Παντελίδης έγραψε 48 τραγούδια, εκ των οποίων τα 6 τραγούδησαν άλλοι καλλιτέχνες όπως η Πάολα, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Ελένη Χατζίδου, η Αμαρυλλίς και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.[4]

Πηγές: Wikipedia, gossip-tv

ΣΥΝΤΑΞΗ: Νεφέλη Περπάτη,Αγγελική Κυπριανού, Χρύσα Ζώη