Nike football boots

Οι πιο σύγχρονοι ποδοσφαιριστές φοράνε ειδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια, τα οποία κατασκευάζονται είτε από δέρμα είτε από συνθετικό υλικό. Τα σύγχρονα παπούτσια κόβονται ελαφρά κάτω από τους αστραγάλους, σε αντίθεση με τα παπούτσια που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως, έχοντας επίσης καρφιά που συνδέονται με τα πέλματα.

Mercurial

Εκρηκτική ταχύτητα, κορυφαία εφαρμογή.

Τα ανδρικά ποδοσφαιρικά παπούτσια για σκληρές επιφάνειες Nike Mercurial Superfly V προσφέρουν τέλεια εφαρμογή, εξαιρετική επαφή με την μπάλα και εκρηκτική πρόσφυση, για υψηλές ταχύτητες σε γήπεδα με κοντό γρασίδι.

Κατασκευή Flyknit σε όλη την επιφάνεια

Το πρωτοποριακό Flyknit αγκαλιάζει το πέλμα εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή. Συνδυάζεται με νήματα Flywire που ενσωματώνονται στα κορδόνια για απόλυτα σταθερή αίσθηση.

Κολάρο Dynamic Fit

Το κολάρο Dynamic Fit έχει ανατομική σχεδίαση και προσαρμόζεται άψογα γύρω από τον αστράγαλο για τέλεια εφαρμογή.

Σύστημα Nike Grip

Το εσωτερικό σύστημα Nike Grip προσφέρει σταθερή εφαρμογή του πέλματος μέσα στο παπούτσι

Επιφάνεια ταχύτητας 3D

Η επανασχεδιασμένη, εξαιρετικά ελαφριά επιφάνεια 3D εφαρμόζει φυσικά στο πόδι για εκρηκτική ταχύτητα. Οι τάπες ακριβείας εξασφαλίζουν γρήγορες εκκινήσεις και στάσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=KriBQVhsgZk

Τεχνολογία ACC

Η τεχνολογία All Conditions Control (ACC) προσφέρει έλεγχο ακριβείας σε βρεγμένο και στεγνό γήπεδο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σχεδίαση χωρίς γλώσσα για μείωση των ενοχλήσεων Τάπες για σκληρές επιφάνειες (FG), ιδανικές για χρήση σε γήπεδα με κοντό γρασίδι και μέτρια υγρασία

Η καταγωγή της τεχνολογίας flyknit

Εμπνευστήκαμε την τεχνολογία Nike Flyknit από σχόλια δρομέων που επιθυμούσαν ένα παπούτσι με σφιχτή (και κυριολεκτικά απαρατήρητη) εφαρμογή που να ακολουθεί το σχήμα του πέλματος. Η Nike ξεκίνησε μια αποστολή διάρκειας τεσσάρων ετών με ομάδες προγραμματιστών, μηχανικών και σχεδιαστών, προκειμένου να δημιουργήσει την τεχνολογία που θα επέτρεπε την κατασκευή του πλεκτού επάνω μέρους με στατικές ιδιότητες για ενισχυμένη δομή και ανθεκτικότητα. Στη συνέχεια, το ενιαίο στρώμα τελειοποιήθηκε χάρη στην ακριβή τοποθέτηση των υλικών για στήριξη, ευκαμψία και αερισμό. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ επάνω μέρος, κυριολεκτικά χωρίς ραφές, που παρέχει άριστη εφαρμογή

Magista

Εκρηκτικό παιχνίδι

Τα ανδρικά ποδοσφαιρικά παπούτσια για σκληρές επιφάνειες Nike Magista Obra II FG προσφέρουν επαφή υψηλής ακρίβειας με την μπάλα και καλύτερη εφαρμογή, για παιχνίδι κορυφαίων επιδόσεων στο γήπεδο. Οι τάπες για σκληρές επιφάνειες (FG) έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε γήπεδα με κοντό γρασίδι, όπου μπορεί να επικρατούν συνθήκες μέτριας υγρασίας αλλά σπάνια λασπώδες έδαφος.

Πλεονεκτήματα


• Κολάρο Dynamic Fit που συνδέει το κάτω μέρος της γάμπας με το πόδι χωρίς να εμποδίζει την κίνηση
• Ανάγλυφο επάνω μέρος για καλύτερη επαφή με την μπάλα.
• Ζώνη περιστροφής στο μπροστινό μέρος για γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης και ευέλικτο παιχνίδι.
• Επάνω μέρος Flyknit χωρίς γλώσσα για αερισμό του δέρματος, ελαστικότητα και στήριξη.
• Τεχνολογία All Conditions Control (ACC) για άριστο έλεγχο της μπάλας τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό έδαφος.
• Εσωτερικό προστατευτικό στη φτέρνα για σταθερή εφαρμογή.
• Οι τάπες με εγκοπές στη φτέρνα δημιουργούν μια μοναδική ζώνη περιστροφής που εξασφαλίζει κίνηση με αστραπιαία ταχύτητα και αξεπέραστο σταμάτημα.

Φυσική αίσθηση

Η πρωτοποριακή τρισδιάστατη υφή προσφέρει φυσική αίσθηση της μπάλας κατά την προπόνηση και τον αγώνα.

Απίστευτη πρόσφυση

Οι τάπες με εγκοπές στη φτέρνα δημιουργούν μια μοναδική ζώνη περιστροφής που εξασφαλίζει κίνηση με αστραπιαία ταχύτητα και αξεπέραστο σταμάτημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες


• Επένδυση πάτου EVA για μείωση της πίεσης από τις τάπες
• Σύστημα λοξού δεσίματος των κορδονιών για μεγαλύτερη επιφάνεια ελέγχου της μπάλας
• Τάπες για σκληρές επιφάνειες (FG) και χρήση σε γήπεδα με κοντό γρασίδι, όπου μπορεί να επικρατούν συνθήκες μέτριας υγρασίας αλλά σπάνια λασπώδες έδαφος

Hypervenom

Θaνανάσιμη ακρίβεια κορυφαία εγαρμογή.

Φτιαγμένο για δυναμικούς επιθετικούς, το ανδρικό ποδοσφαιρικό παπούτσι για σκληρές επιφάνειες Nike Hypervenom Phantom 3 DF έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καλύτερη τροχιά της μπάλας και γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης σε γήπεδα με κοντό γρασίδι.

Κατασκευή flyknit σε όλη την επιφάνεια

Το πρωτοποριακό Flyknit αγκαλιάζει το πέλμα, συνδυάζοντας τμήματα που παρέχουν κορυφαία κυκλοφορία του αέρα, ελαστικότητα και στήριξη, για άψογη εφαρμογή.

Απόλυτα σταθερή εφαρμογή flywire

Τα εξαιρετικά ελαφριά και ανθεκτικά νήματα αγκαλιάζουν το μέσο του πέλματος και ενώνονται με τα κορδόνια, για σταθερότητα κατά τις πλευρικές κινήσεις.

Κολάρο dynamic fit

Το πλεκτό κολάρο έχει ανατομική σχεδίαση και προσαρμόζεται άψογα γύρω από τον αστράγαλο για τέλεια εφαρμογή.

5

Επιφάνεια hyperreactive

Η επιφάνεια Nike HyperReactive έχει εύκαμπτο μπροστινό μέρος για σταθερότητα με εξαιρετική απόκριση, εξασφαλίζοντας γρήγορα κοψίματα και αλλαγές κατεύθυνσης σε σκληρές επιφάνειες.

Τάπες σε σχήμα V

Το σχέδιο των ταπών στα πλαϊνά τμήματα προσφέρει καλύτερη πρόσφυση κατά τις επιταχύνσεις, το σταμάτημα και τις πλευρικές εναλλαγές στην κίνηση.

Τεχνολογία ACC

Η τεχνολογία All Conditions Control (ACC) προσφέρει έλεγχο ακριβείας σε βρεγμένο και στεγνό γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


• Σχεδίαση χωρίς γλώσσα για μείωση των ενοχλήσεων
• Λοξά κορδόνια για μεγαλύτερη επιφάνεια ελέγχου και χτυπήματος της μπάλας
• Προσαρμόσιμη επένδυση πάτου που αγκαλιάζει το πέλμα και εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία]
• Εσωτερικό προστατευτικό στη φτέρνα που αγκαλιάζει το πόδι για σταθερή εφαρμογή
• Τάπες για σκληρές επιφάνειες (FG), ιδανικές για χρήση σε γήπεδα με κοντό γρασίδι και μέτρια υγρασία

Η καταγωγή της τεχνολογίας flykni

Εμπνευστήκαμε την τεχνολογία Nike Flyknit από σχόλια δρομέων που επιθυμούσαν ένα παπούτσι με σφιχτή (και κυριολεκτικά απαρατήρητη) εφαρμογή που να ακολουθεί το σχήμα του πέλματος. Η Nike ξεκίνησε μια αποστολή διάρκειας τεσσάρων ετών με ομάδες προγραμματιστών, μηχανικών και σχεδιαστών, προκειμένου να δημιουργήσει την τεχνολογία που θα επέτρεπε την κατασκευή του πλεκτού επάνω μέρους με στατικές ιδιότητες για ενισχυμένη δομή και ανθεκτικότητα. Στη συνέχεια, το ενιαίο στρώμα τελειοποιήθηκε χάρη στην ακριβή τοποθέτηση των υλικών για στήριξη, ευελιξία και αερισμό. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ επάνω μέρος, κυριολεκτικά χωρίς ραφές, που παρέχει άριστη εφαρμογη.

Tiempo

Η ασυναγώνιστη επαφή με την μπάλα ξεκινά από μέσα

Με νέες, κρυμμένες καινοτομίες που φέρνουν το πόδι πιο κοντά στην μπάλα από ποτέ, τα ανδρικά ποδοσφαιρικά παπούτσια για σκληρές επιφάνειες Nike Tiempo Legend VI SE διαθέτουν αντιολισθητικές τεχνολογίες και δέρμα άριστης ποιότητας, για απόλυτη κυριαρχία στο γήπεδο.

Άψογη εφαρμογή

http://store.nike.com/gr/el_gr/pw/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/7puZ896Zoi3?ipp=120

Το επάνω μέρος από δέρμα καγκουρό υποστηρίζεται από ένα νέο, εσωτερικό κέλυφος στο μέσο του πέλματος, για μείωση της ολίσθησης και ασυναγώνιστη σταθερότητα.

Ασυναγώνιστη επαφή με την μπάλα

Το δέρμα καγκουρό με τεχνολογία All Conditions Control (ACC) προσφέρει ασυναγώνιστη επαφή και σταθερό έλεγχο της μπάλας σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Μέγιστη πρόσφυση

Η εύκαμπτη επιφάνεια ακολουθεί την κίνηση του πέλματος για σταθερότητα, πρόσφυση και άνεση, ενώ οι κωνικές και οι πλατιές τάπες βελτιώνουν την πρόσφυση και τον έλεγχο της μπάλας κάτω από το πέλμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες


• Τάπες για σκληρές επιφάνειες (FG) και χρήση σε γήπεδα με κοντό γρασίδι, όπου μπορεί να επικρατούν συνθήκες μέτριας υγρασίας αλλά σπάνια λασπώδες έδαφος
• Εύκαμπτη επιφάνεια TPU για περισσότερη ανθεκτικότητα και σταθερότητα
• Εσωτερικό προστατευτικό φτέρνας από TPU για απόλυτα σταθερή εφαρμογή
• Προσαρμόσιμη επένδυση πάτου EVA για στήριξη της καμάρας και προστασία από τις προσκρούσεις
• Εντυπωσιακά γραφικά στην πλάκα για εμφάνιση που ξεχωρίζει στο γήπεδο

Πηγές


http://www.nike.com/gr/el_gr/
https://www.youtube.com/watch?v=KriBQVhsgZk

Σύνταξη


• Τζιάλλας Ευάγγελος-Ιωάννης
• Ντόντης Πέτρος